vidaXL Barový stôl, masívne recyklované drevo, tmavohnedý, 150x70x107 cm

Vaša cena 376,99 €
Cena bez DPH 314,16 €
DPH 20 %
Dostupnosť Skladom (Doručenie 7-10 prac. dní)

Nakúpte ešte za 999,00 € a získajte dopravu ZADARMO.

Z tohto stola v starožitnom štýle vyžaruje industriálny šarm a bude nadčasovým doplnkom vo vašom domove.

Barový stôl je vyrobený z masívneho recyklovaného dreva, ktoré pochádza z trámov, podláh a nosníkov starých zbúraných stavieb. Pozostáva z rôznych druhov drevín ako je napríklad sheeshamové (palisander), borovicové, teakové, bukové, dubové, cédrové, mangovníkové alebo akáciové drevo. Recyklované drevo si zachováva vlastnosti týchto drevín. Drevo je staré, zvetrané a vysušené, takže sa nezmršťuje ani neohýba.

Vďaka krásnej štruktúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných kusov. Znaky opotrebenia a viditeľné zrnité drevo dodávajú každému jedálenskému stolu vlastnú históriu a jedinečný vzhľad. Každý krok procesu výroby sa vykonáva s maximálnou starostlivosťou, či už ide o leštenie, maľovanie alebo lakovanie. Oceľové nohy pridávajú stolu odolnosť a stabilitu, ale aj priemyselný štýl. Opierky na nohy umožňujú pohodlné sedenie. Montáž je jednoduchá.

Dôležitá poznámka: Farby sa líšia kus na kusu, a preto je každý kus našich stolov jedinečný. Dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

  • Materiál: Doska stola z masívneho recyklovaného dreva + nohy z práškovanej ocele
  • Rozmery: 150 x 70 x 107 cm (D x Š x V)
  • Leštený, natieraný a lakovaný povrch
  • Jednoduchá montáž
Katalógové číslo 245384