vidaXL TV skrinka 120x30x40 cm recyklovaný masív

Vaša cena 207,99 €
Cena bez DPH 173,33 €
DPH 20 %
Dostupnosť Skladom (Doručenie 7-10 prac. dní)

Nakúpte ešte za 999,00 € a získajte dopravu ZADARMO.

Náš konzolový stolík má zlatý náter a vo vašom interiéri vytvorí nadčasový doplnok.

Hifi skrinka je vyrobená z masívneho recyklovaného dreva, ktoré pochádza z trámov, podláh a nosníkov starých zbúraných stavieb. Pozostáva z rôznych druhov drevín ako je napríklad palisander, borovicové, teakové, bukové, dubové, céderové, mangovníkové alebo akáciové drevo. Recyklované drevo si zachováva vlastnosti týchto drevín. Drevo je staré, zvetrané a vysušené, takže sa nezmršťuje ani neohýba. Táto skrinka je ručne vyrobená a vďaka krásnej štruktúre dreva je každý kus nábytku jedinečný a mierne odlišný od ostatných kusov. Práškovaný oceľový rám dodáva skrinke priemyselný štýl. Skrinka má 2 dvierka, 4 zásuvky a 1 priehradku, ktoré poskytujú priestor pre ukladanie multimediálnych prístrojov, kníh a rôznych ďalších vecí.

Dôležitá poznámka: Každý výrobok má inú farbu, a preto je každý kus jedinečný a trochu odlišný od ostatných kusov; dodanie jednotlivých kusov je náhodné.

  • Materiál: Recyklovaný masív, oceľ s práškovou povrchovou úpravou
  • Rozmery: 120 x 30 x 40 cm (D x Š x V)
  • Výška boxu: 30 cm
  • S 2 dvierkami, 4 zásuvkami a 1 priehradkou
  • Leštený, natieraný a lakovaný povrch
  • UPOZORNENIE: Aby nedošlo k prevráteniu, je potrebné výrobok používať spolu s príslušenstvom na upevnenie k stene, ktoré sa nachádza v balení.
Katalógové číslo 286506