vidaXL Skrinka so zásuvkami 45x30x100 cm, recyklovaný masív

Vaša cena 263,99 €
Cena bez DPH 219,99 €
DPH 20 %
Dostupnosť Skladom (Doručenie 7-10 prac. dní)

Nakúpte ešte za 999,00 € a získajte dopravu ZADARMO.

Táto skrinka s 5 zásuvkami poskytuje dostatok úložného priestoru, vďaka čomu budete mať vo svojich veciach vždy poriadok. Na stabilnú vrchnú dosku si môžete položiť lampu či rôzne dekorácie.

Skrinka je vyrobená z recyklovaného dreva, a preto nenájdete dva rovnaké kúsky tohto nábytku - každý je jedinečný. Recyklované drevo má podobné vlastnosti ako napríklad teakové, sheeshamové, akáciové, mangové drevo, drevo z damarovníka a podobne. Takéto drevo je pevné, stabilné, trvácne a má zaujímavú textúru. Vyskytnú sa na ňom aj dierky po klincoch, ktoré so sebou nesú svoj príbeh a podnecujú budúcich majiteľov k tomu, aby na svojom novom nábytku zanechali vlastnú stopu aj oni. Tento výrobok tiež poukazuje na to, že jeho majiteľovi záleží na ochrane životného prostredia, udržateľnom rozvoji a na tom, aby sa neplytvalo prírodnými zdrojmi. Skrinka je navyše kompletne ručne opracovaná, čo len umocňuje jej pôsobivý vintage vzhľad a exotický štýl. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už je to spracovanie už použitého dreva do nového výrobku, leštenie, natieranie alebo lakovanie. Skrinka so starožitným vzhľadom sa určite stane perfektným doplnkom do vašej domácnosti!

Dôležitá poznámka: Každá skrinka má inú farbu, čo jednotlivým výrobkom dodáva na jedinečnosti. Farbu nie je možné si dopredu vybrať!

  • Farba: Hnedá
  • Materiál: Recyklovaný masív, oceľ s práškovou povrchovou úpravou
  • Rozmery: 45 x 30 x 100 cm (Š x H x V)
  • S 5 zásuvkami
  • Výrobok je potrebné poskladať
Katalógové číslo 286529