vidaXL Nočný stolík masívne sheeshamové drevo a pravá koža 40x30x50 cm

Vaša cena 86,99 €
Cena bez DPH 72,49 €
DPH 20 %
Dostupnosť Skladom (Doručenie 7-10 prac. dní)

Nakúpte ešte za 999,00 € a získajte dopravu ZADARMO.

Predná časť zásuviek štýlového nočného stolíka je z pravej kože a dodá vašej domácnosti dotyk sofistikovanosti. Nočný stolík môže byť tiež použitý aj ako príručný stolík alebo telefónny stolík.

Nočný stolík je vyrobený z masívneho sheeshamového dreva a je stabilný, odolný a do vašej domácnosti dodá dotyk rustikálneho šarmu. Sheesham je tropické tvrdé drevo, ktoré je známe svojou bohatou kresbou a tiež známe aj ako ružové drevo alebo palisander. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už je to leštenie, natieranie alebo lakovanie. Vďaka remeselnému spracovaniu a krásnej kresbe dreva je každý kus nábytku jedinečný a trochu odlišný od ostatných kusov. Tento nočný stolík je podporený pevnými oceľovými nohami, ktoré mu tiež dodávajú estetický vzhľad. Pevná vrchná doska je ideálna na uloženie budíka, lampy na čítanie, kníh, atď., alebo na vystavenie fotorámikov alebo iných dekoratívnych predmetov. Zásuvka poskytuje priestor na uloženie všetkých menších predmetov, ktoré chcete mať na dosah ruky.

Montáž je jednoduchá. Dôležitá poznámka: Farby, štruktúra dreva a kožené detaily sa na každom kuse nábytku líšia a preto je každý stolík jedinečný. Dodanie je náhodné.

  • Materiál: Masívne sheeshamové drevo + nohy z ocele s práškovanou povrchovou úpravou
  • S prednou stranou zásuvky z pravej kože
  • Rozmery: 40 x 30 x 50 cm (Š x H x V)
  • Leštený, natieraný a lakovaný povrch
  • Jednoduchá montáž
Katalógové číslo 244849